Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΣΩ «ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΣΩ «ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ»
Την Πέμπτη, 18/4 οι εργαζόμενοι Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Αιγάλεω πραγματοποιήσαμε συνέλευση για το ζήτημα των πληρωμών μας και δηλώνουμε:
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!
Έχουμε καταλάβει ότι τα προγράμματα Κοινωφελούς εργασίας είναι προγράμματα σύγχρονης σκλαβιάς. Η κυβέρνηση αξιοποιεί την μεγάλη στρατιά των ανέργων για να μπορέσει να τσακίσει τα εργατικά μας δικαιώματα ενώ την ίδια στιγμή γεμίζει τις τσέπες των δουλεμπορικών γραφείων και των μεγάλων επιχειρήσεων.
Ύστερα από δυόμισι μήνες που εξακολουθούμε να είμαστε απλήρωτοι, τα προβλήματα είναι βουνό. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι είμαστε άνεργοι για ένα και δύο χρόνια πριν υπογράψουμε αυτές τις κατάπτυστες συμβάσεις. Υπάρχουν εργαζόμενοι που παραμένουν ανασφάλιστοι, μεταξύ αυτών μητέρες με μικρά παιδιά που δεν μπορούν να ανανεώσουν τα βιβλιάρια υγείας!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!
Δεν είμαστε μόνοι μας! Στο πλευρό μας βρίσκεται το συνδικάτο των ΟΤΑ και η συντονιστική επιτροπή των εργαζομένων σε ΜΚΟ στην Αττική. Μόνο ο συλλογικός και οργανωμένος αγώνας έχει αποτέλεσμα.
Καλούμε τους εργαζόμενους σε Χαιδάρι και Περιστέρι στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22/4,14:00 στα γραφεία της ΜΚΟ «ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ» στο Περιστέρι.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
  • Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας και δέσμευση για την καταβολή των υπόλοιπων αποδοχών μας.
  • Άμεση καταβολή των ενσήμων
  • Δικαίωμα αδείας και επιδόματα αδείας
  • σταθερή και μόνιμη δουλειά με πλήρη δικαιώματα
  • να μην καταργηθούν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας


ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!